Volné pracovní místo  Programový referent/ka pověřená zastupováním vedoucí příspěvkové organizace MKK Hlinečan

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda od 20 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Místo výkonu práce: Adámkova 341, Hlinsko - Multifunkční centrum
Druh práce: Programový referent pověřený zastupováním vedoucí příspěvkové organizace
Nástup do prac. poměru: 1.1.2017 po dobu mateřské a rodičovské dovolené ved. příspěvkové organizace
Předpoklady pro vznik prac. poměru: státní občanství ČR, u cizích stát. příslušníků trvalý pobyt v ČR, 18 let, způsobilost k právním úkonům, ovládání jednacího jazyka, bezúhonnost.
Další požadavky: minimálně středoškolské vzdělání, VŠ - výhodou, rámcovou znalost zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, orientace v oboru a všeobecný kulturní přehled, praxi a zkušenost s organizováním kulturních akcí, dobré komunikační a organizační schopnosti, praxi v řízení a vedení kolektivu minimálně 3 roky, zkušenost s tvorbou propagačních materiálů či webových stránek - výhodou, znalost práce na PC (Word, Excel, Outlook, internet, popř. Corel…), ŘP sk. "B" - aktivní řidič, občanskou a morální bezúhonnost, svědomitost, samostatnost, zodpovědnost a časovou flexibilitu.
Přihláška do výběrového řízení musí obsahovat: přesné označení výběrového řízení, jméno, příjmení, titul, datum a místo narození, státní příslušnost, místo trvalého pobytu, číslo OP nebo číslo dokladu o povolení k pobytu jde-li o cizího státního občana, telefonní a e-mailový kontakt, datum a podpis uchazeče.
K přihlášce je nutno připojit: strukturovaný životopis obsahující údaje o dosaženém vzdělání, dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech, výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce (originál příp. pověřená kopie), u cizích státních příslušníků též obdobný doklad osvědčující bezúhonnost vydaný domovským státem, pokud takový doklad domovský stát nevydává, doloží se bezúhonnost čestným prohlášením,
ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání, souhlas s nakládáním s poskytnutými osobními údaji pro účely tohoto výběrového řízení ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.
Lhůta pro podání přihlášky: 19.12.2016 do 12:00 hodin. Způsob podání přihlášky: písemná podoba, obálku viditelně označte "Výběrové řízení - MKK - neotvírat" na adresu: Město Hlinsko, Kancelář tajemníka, Poděbradovo nám. 1, 539 23 Hlinsko.
Ústní pohovor proběhne ve středu dne 21.12.2016, konkrétní čas pohovoru bude upřesněn.
Bližší informace na webové stránce města použijte odpovědní formulář v sekci úřední deska.

Požadované dovednosti

  • Práce s PC - textový editor (Word)
  • Práce s PC - tabulkový procesor (Excel)
  • Práce s PC - internet a elektronická pošta
  • Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Vhodné pro

.

Směnnost

Pružná pracovní doba

Pracovní období

od 1.1.2017
 Zpět