Volné pracovní místo  Projektový koordinátor (Automotive - plasty)

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda od 35 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Náplň práce: plnění veškerých úkolů nezbytných pro realizaci projektů souvisejících s následujícími činnostmi: zodpovědnost za realizaci projektů, plánování projektů, dohled nad realizací a kontrola, řízení vývojových i stávajících projektů, zodpovědnost za technickou podporu vývoje a předání do výroby, zavádění produktů do sériové výroby, racionalizace procesů, komunikace se zákazníky a dodavateli, kooperace s jednotlivými odd. společnosti v ČR i zahraničí, odpovědnost za dodržení naplánovaného harmonogramu projektu, provádění objednávek, výběr dodavatelů, obstarávání prototypů, kalkulace, koncepty projektů, příprava nabídek, reporting vedení společnosti.

Požadujeme: SŠ nebo VŠ technického směru, Aj slovem i písmem - plně profesionální znalost, NJ výhodou, zkušenosti na obdobné pozici, zkušenosti ze strojírenství - Automotive, zájem učit se novým věcem, zodpovědnost, samostatnost, komunikativnost, přesvědčovací schopnosti, prezentační dovednosti, proaktivní přístup a orientace na výsledek, zájem učit se novým věcem, time-managment, znalost nástrojů projektového řízení, komplexní uživatelská znalost práce s PC, ŘP sk. B, ochota cestovat - krátkodobé služební cesty v rámci EU.

Nabízíme: zázemí stabilní a rostoucí firmy, možnost kariérního růstu a externích školení, jazykové kurzy, pracovní cesty po EU, stravenky a placené volno navíc, firemní akce, mobilní telefon, NTB, mzda dle zkušeností, nástup možný ihned.

Životopis a motivační dopis v ČJ a AJ s označením pozice zasílejte na e-mail: použijte odpovědní formulář

Místo výkonu práce:
HOEKO - Automotive s.r.o.
Jiřice č.p. použijte odpovědní formulář Humpolec

Vhodné pro

.

Směnnost

Pružná pracovní doba

Pracovní období

od 1.3.2017
 Zpět