Volné pracovní místo  RADA/ODBORNÝ RADA

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Bakalářské
Hrubá mzda 25 280–37 170 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Služební působiště: České Budějovice
Služba na tomto služebním místě bude vykonávána ve služebním poměru na dobu neurčitou[1].
Služební místo je zařazeno do platové třídy 11 (od 25 280 do 37 170 Kč, podle délky započitatelné praxe a míry jejího zápočtu dle § 3 nařízení vlády č. 304/2014 Sb., o platových poměrech státních zaměstnanců ve znění pozdějších předpisů).
Charakteristika činností na služebním místě:
  • zpracování nestandardních výstupů a analytické vyhodnocování výsledků statistických zjišťování dle zadání;
  • vytváření a testování aplikačního programového vybavení;
  • zajištění technologie zpracování dle technických projektů na výpočetních systémech včetně - zabezpečení ochrany, údržby a aktualizace databází, provádění úprav technologie dané projektem na podmínky konkrétního zpracování;
  • spolupráce s pracovníky aplikačního vývoje IT v oblasti přebíraného software a instalovaných systémů;
  • práce se speciálním software pro zpracování výkazů úsekové statistiky včetně znalostí a - ovládání běžně užívaného kancelářského software na personálním počítači.
Posuzovány budou žádosti, které budou doručeny ČSÚ ve lhůtě do 29. 2. 2024 prostřednictvím provozovatele poštovních služeb na adresu: Český statistický úřad, Na padesátém 3268/81, 100 82 Praha 10, nebo osobně předány na sekretariát odboru personalistiky a mezd nebo do podatelny na výše uvedené adrese. Obálka, resp. datová zpráva, obsahující žádost včetně požadovaných listin musí být označena slovy: „Neotvírat“ a slovy „Výběrové řízení na služební rada/odborný rada v oddělení zpracování naturálních úloh v zemědělství a lesnictví“. Žádost lze podat rovněž v elektronické podobě s uznávaným elektronickým podpisem na elektronickou adresu: použijte odpovědní formulář nebo prostřednictvím veřejné datové sítě do datové schránky: 2gfaasy.
Podrobné informace na: použijte odpovědní formulář
Zaměstnanecké výhody: možnost dalšího vzdělávání, pružná pracovní doba, 5 týdnů dovolené

Benefity

  • Dovolená navíc

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 14.2.2024
 Zpět