Volné pracovní místo  realitní makléř

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 20 000–25 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Pracovní poměr na dobu neurčitou.
Úspěšně rozvíjející se realitní kancelář v Boskovicích rozšiřuje svůj tým a hledá nové osobnosti, kteří mají zájem si vytvořit klienty a zákazníky na celý život.
Jste pozitivní a aktivní osobnost? Rádi pomáháte lidem a poznáváte nové lidi? Zajímají Vás nemovitosti? Máte obchodního ducha a ceníte si kvalitu? Chcete se obklopit dobrým týmem a světovou značkou? TAK SE K NÁM URČITĚ PŘIDEJTE!
Úspěšným kandidátům poskytujeme a nabízíme: Odborné proškolení v obchodě s realitami ukončené certifikací. Odborné vedení při počáteční praxi - min. tři měsíce i déle. Know-how silné nadnárodní realitní společnosti - americká prestižní značka. Kontinuální vzdělávání a osobní růst - školení, semináře. Výdělek bez hranic!! Notebook a mobilní telefon. Startovací balíček osobního marketingu. Přístup do vytvořené databáze klientů a nemovitostí. Silnou značku a propracovaný obchodní systém. Širokou nabídku nemovitostí a dalších komerčních produktů. Příjemné zázemí kanceláře přímo v Boskovicích včetně technického vybavení. Široký výběr odborných kurzů, školení a firemních akcí. Při delší spolupráci firemní automobil zn. Audi - zdarma.
Úspěšná kandidátka/kandidát pro spolupráci s Century 21 má: Podnikavého proaktivního ducha. Schopnost stanovovat si a dodržovat své vytýčené cíle. Důslednost, smysl pro detail, orientaci na zákazníka a jeho potřeby. Důstojné a příjemné vystupování. Uživatelskou znalost práce s PC (systém Windows 7, 8.1, 10 či Vista, MS Office, Internet). ŘP sk. B.

Požadované dovednosti

  • Práce s PC
  • Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Vhodné pro

.

Směnnost

Pružná pracovní doba

Pracovní období

od 21.4.2017
 Zpět