Volné pracovní místo  Recepční

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda od 18 300 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Místo výkonu práce: Praha
Kontaktní osoba: Večeřová / Gorgolová, tel.: použijte odpovědní formulář , e-mail: použijte odpovědní formulář

Stabilní společnost v oblasti bezpečnostních služeb s celorepublikovou působností hledá nové kolegy pro zajištění ostrahy areálu významného klienta v Praze 1. Garantujeme férový přístup a odpovídající mzdové ohodnocení s firemními benefity.
Preferujeme uchazeče se zájmem o dlouhodobé zaměstnání, se znalostí práce na PC(MS OFFICE - Word, Excel, Outlook) a znalostí internetu. Požadujeme výbornou znalost českého jazyka a pokročilou znalost anglického jazyka na komunikativní úrovni.
Pokud máte smysl pro odpovědnost, jste pečlivá, spolehlivá osoba a máte ochotu se učit novým věcem, staňte se součástí našeho týmu a budujte s námi svou kariéru v mladém a přáleském kolektivu ve Vašem regiónu. Kontaktujte nás telefonicky nebo nám zašlete Váš zivotopis e-mailem na použijte odpovědní formulář (do předmětu uveďte "Recepce Praha 1").
Nabízíme:
3 pracovní pozice pro recepci od pondělí do pátku., víkendy a státní svátky jsou volné, s možností profesního růstu.
Náplň práce:
Administrativní podpora společnosti, vyřizování a přepojování telefonních hovorů, ohlašování a uvádění návštěv, další úkoly dle denní potřeby, všeobecný přehled chodu společnosti. Vhodné pro absolventy.
Požadujeme:
Min. středoškolské vzdělání s maturitou, výbornou znalost českého jazyka a pokročilou znalost anglického jazyka na komunikativní úrovni, zodpovědný přístup, slušné vystupování, trestní bezúhonnost a pozitivní přístup k technologiím.

Požadovaná znalost jazyků

  • Angličtina - aktivní
  • Čeština - aktivní

Požadované dovednosti

  • Práce s PC

Vhodné pro

Absolventy (minimálně SŠ s maturitou vzdělání).

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.9.2016 do 31.8.2017
 Zpět