Volné pracovní místo  ŘEDITEL/ŘEDITELKA PODNIKU

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vysokoškolské
Hrubá mzda od 40 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Životopis zasílejte na e-mail: použijte odpovědní formulář použijte odpovědní formulář případně více informací na tel. použijte odpovědní formulář , použijte odpovědní formulář . Místo výkonu práce: Smržice.
Požadujeme: VŠ vzdělání s relevantním zaměřením, zkušenost v provozu zemědělství, zkušenost nebo schopnost vést firmu, řízení zaměstnanců a práce s lidskými zdroji, pokročilé znalosti práce na PC, řidičský průkaz sk. B, ochotu učit se novým věcem, schopnost efektivní komunikace, spolupráce, řešení problémů, plánování a organizování práce, zvládání zátěže a stresových situací.
Náplň práce: personální vedení podniku (vč. výběru, rozvoje a odměňování zaměstnanců), strategické a operativní vedení podniku, řízení klíčových majetkoprávních vztahů v oblasti nemovitostí, řízení využití investičních dotačních programů, řízení oblasti pojištění.
Nabízíme: odpovídající platové ohodnocení 40 000 Kč, zázemí prosperujícího podniku regionálního významu, zajímavou a různorodou práci, příjemný pracovní kolektiv, zaměstnanecké benefity (stravování, penzijní připojištění, výsledkové prémie).

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.6.2020
 Zpět