Volné pracovní místo  REFERENT /-KA ODDĚLENÍ OCHRANY PŘÍRODY A KRAJINY ODBORU ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ MAGISTRÁTU MĚSTA OPAVY

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Bakalářské
Hrubá mzda 16 440–24 750 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Předpoklady pro výkon funkce: dle § 4 zákona č. 312/2002 Sb., v platném znění:
Požadavky stanovené statutárním městem Opava: VŠ vzdělání technického směru zaměřeného na ochranu přírody a krajiny, praxe v oboru výhodou, zkouška zvláštní odborné způsobilosti v oboru vítána, praxe v samosprávě nebo státní správě v oboru vítána, znalost zákona č. 114/1992 Sb., o ochraně přírody a krajiny ve znění pozdějších předpisů včetně příslušné prováděcí vyhlášky, znalost dalších zákonů: zákon č. 128/2000 Sb., 500/2004 Sb., 17/1992 Sb., 123/1998 Sb., ve znění pozdějších předpisů, zkušenosti v komunikaci s klientem, profesionální vystupování, velmi dobrá znalost práce s PC, včetně GIS a prezentací (MS Office, Internet), organizační a komunikativní schopnosti, časová flexibilita, samostatnost, zodpovědnost, řidičský průkaz skupiny "B" výhodou, schopnost samostatného jednání a rozhodování, hovorová znalost jednoho světového jazyka výhodou, dobrý zdravotní stav.
Plat: 10. stupeň dle prokázané praxe (v souladu s nařízením vlády č. 564/2006 Sb.) od 16.440,- až 24.750 Kč + možnost přiznání osobního ohodnocení, HPP, smlouva na dobu neurčitou, pružná pracovní doba, místo výkonu práce: město Opava, předpokládaný nástup: 1. 9. 2016.
Charakteristika vykonávané práce: Zajišťování výkonu státní správy v přenesené působnosti v rozsahu obce, obecního úřadu a úřadu obce s rozšířenou působností a samosprávy na území Statutárního města Opavy a správního území obce s rozšířenou působností Opava na úseku ochrany přírody a krajiny dle zákona č. 114/1992 Sb., o ochraně přírody a krajiny ve znění pozdějších předpisů s hlavním důrazem kladeným především na problematiku: 1. povolování kácení dřevin, 2. významných krajinných prvků (závazná stanoviska, registrace, ochranná pásma), 3. krajinného rázu (souhlasy ke stavbám a jiným činnostem ovlivňujícím krajinný ráz), 4. územního systému ekologické stability (vymezování, hodnocení), 5. provádění biologického hodnocení, 6. vydávání stanovisek k činnostem, stavbám a k územním plánům.
Písemná přihláška k výběrovému řízení musí obsahovat: přesné označení výběrového řízení o jméno, příjmení a titul uchazeče o datum a místo narození o státní příslušnost uchazeče o místo trvalého pobytu uchazeče o číslo občanského průkazu o kontaktní telefonní číslo o kontaktní e-mail o datum a podpis uchazeče.
Požadované doklady: profesní životopis včetně údajů o odborných znalostech a dovednostech s ohledem na výše uvedené požadavky stanovené Statutárním městem Opava, motivační dopis, originál výpisu z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce, ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání (diplom i ověřená kopie vysvědčení o státní zkoušce).
Písemnou přihlášku s výše uvedenými materiály zasílejte poštou nebo odevzdejte osobně v podatelně Magistrátu města Opavy na adrese: Magistrát města Opavy, personální a mzdové oddělení, Horní náměstí 69, 746 26 Opava. Na obálku uveďte "Neotvírat, výběrové řízení". Termín ukončení příjmu přihlášek: 10. 8. 2016
Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu bez udání důvodu.
Poznámka: pracoviště Magistrátu města Opavy jsou v režimu nekuřáckých pracovišť. Více k náplni práce na stránkách Magistrátu města Opavy.

Požadované dovednosti

  • Práce s PC
  • Práce s PC - textový editor (Word)
  • Práce s PC - tabulkový procesor (Excel)
  • Práce s PC - prezentační software
  • Práce s PC - internet a elektronická pošta

Vhodné pro

Absolventy (minimálně Bakalářské vzdělání).

Směnnost

Pružná pracovní doba

Pracovní období

od 1.9.2016
 Zpět