Volné pracovní místo  Referent/ka zahraničního obchodu - elektrotechnik

Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda od 30 000 Kč / měsíc
Odpovědět na nabídku

Popis pracovní nabídky

Pracoviště Kroměříž
  • Popis práce - Tvorba a realizace cenových nabídek, jejich evidence a sledování v IS. Následné dojednání obchodních podmínek a průběžná komunikace se zákazníkem v průběhu zpracování celé zakázky. Dále zodpovědnost za celní odbavení, expedici a sjednání dopravy, řešení případných reklamací
  • Požadujeme - Středoškolské vzdělání elektrotechnické, nebo technické (osvědčení dle vyhl č. 50/1978 Sb., nebo zákona č. 250/2001 Sb. výhodou)). Dobrou orientaci v elektrotechnice. Aktivní znalost AJ (NJ výhodou). Znalost práce na PC, ŘP sk. B. Samostatnost, flexibilitu.
  • Nabízíme - Platové ohodnocení, které se odvíjí od dosažených pracovních výsledků. Profesní růst při realizaci významných zahraničních projektů. Firemní benefity – 5 týdnů dovolené, možnost závodního stravování, služební telefon.
  • Přihláška formou zaslaného životopisu na emailovou adresu: použijte odpovědní formulář nebo kontaktu na tel. použijte odpovědní formulář p. Večerka. Po obdržení životopisu Vás bude kontaktovat personální oddělení a dohodne s Vámi další postup.
Pracovní místo je zprostředkováváno agenturou práce. Pro výběrové řízení na výše uvedenou pracovní pozici bude KM konsult s.r.o., jakožto správce, zpracovávat Vámi poskytnuté osobní údaje, a to v souladu s obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679. Odpovědí na tento inzerát poskytujete správci souhlas a své osobní údaje za účelem a po dobu realizace výběrového řízení. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět.

Požadovaná znalost jazyků

  • Angličtina - aktivní

Benefity

  • Dovolená navíc
  • Zvláštní prémie
  • Podnikové stravování

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 2.4.2024 do 31.3.2025

Máte zájem o nabídku Referent/ka zahraničního obchodu - elektrotechnik?

Vaše odpověď přijde správné osobě:
Ing. Zdeněk Večerka, Personalista z KM konsult s.r.o.

Aktivní inzerát.

Nebo potřebujete odpovědět z počítače? Nechte si poslat tuto nabídku na váš e-mail

Nechte si poslat na váš e-mail nabídku Referent/ka zahraničního obchodu - elektrotechnik

Provozovatel Easy-prace.cz, RB recruitment s.r.o., vám zašle na Váš e-mail odkaz na danou nabídku.
 Zpět