Volné pracovní místo  Referent organizace a řízení odborný - REFERENT OSTRAHY A ÚKLIDU – JIHOMORAVSKÝ KRAJ (CENTRÁLA OLOMOUC)

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 18 000–25 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

REFERENT OSTRAHY A ÚKLIDU - JIHOMORAVSKÝ KRAJ (CENTRÁLA OLOMOUC).
Požadujeme: praxe v oboru ostrahy a úklidu podmínkou, SŠ vzdělání s maturitou. Řidičské oprávnění skupiny B - aktivní řidič, pokročilá znalost práce na PC, trestní bezúhonnost, organizační schopnosti, samostatnost, velké pracovní nasazení, reprezentativní typ osobnosti, flexibilitu, svědomitost, spolehlivost.
Náplň práce: vedení a motivace zaměstnanců, zodpovědnost za dodržování firemních standardů a zlepšování interních procesů, vedení provozní dokumentace, reporting, komunikace s klienty, servisními a dodavatelskými informacemi, dalšími orgány a institucemi, řízení nepřetržitého provozu, realizace obchodní činnosti.
Nabízíme: služební auto, sl. telefon, notebook, odpovědnou práci v přátelském kolektivu.
Místo je vhodné i pro OZP. Mzda: 18.000 - 25.000,- Kč. Nástup: ihned. Pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení.
Pokud Vás náš inzerát zaujal, prosím, zašlete strukturovaný životopis s popisem dosavadní praxe, na adresu: použijte odpovědní formulář do předmětu uveďte, pracoviště.

Vhodné pro

Osoby se zdravotním postižením (OZP).

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.1.2016
 Zpět