Volné pracovní místo  šič/ka

Lokalita Hodonín
Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyučení
Hrubá mzda 14 000–20 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Pro našeho významného klienta, společnost zabývající se výrobou rolet, žaluzií a stínící techniky, nyní hledáme vhodné kandidáty na pozici pracovníci ve výrobě - místo výkonu práce Hodonín.
Požadavky: pracovitost, spolehlivost, zkušenosti z výrobní společnosti výhodou, možný nástup ihned, výuční list nebo praxe v oboru, ochota pracovat na 3 směny, flexibilita (ochota k práci přesčas). Nabídka: dlouhodobé a stabilní zaměstnání na hlavní pracovní poměr, fixní mzda + bonusy až 35% (mzda až 18 000 Kč), možný nástup ihned, dotované závodní stravování, přátelský kolektiv, příjemné a čisté pracovní prostředí. Pracovní náplň: výroba stínící techniky, práce na šicích strojích (jedno i víceúčelových), manipulace s výrobním materiálem a provádění přidružených operací souvisejících s výrobním procesem (měření, střih, vizuální kontrola stehu a apod.), práce dle pokynů nadřízeného a potřeb výroby.
V případě, že Vás naše nabídka oslovila a splňujete námi uvedené požadavky, zašlete nám svůj životopis na mail: použijte odpovědní formulář nebo volejte na tel. použijte odpovědní formulář .

Vhodné pro

Absolventy (minimálně Vyučení vzdělání).

Směnnost

Třísměnný provoz

Pracovní období

od 22.6.2016
 Zpět