Volné pracovní místo  SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK/-ICE NEBO PRACOVNÍK/-ICE V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH V KAVÁRNĚ LÁRY FÁRY

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyšší odborné
Hrubá mzda 16 000–20 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Jedná se o pozici "Sociální pracovník/-ice (terapeut/-ka)" nebo "Pracovníka/-ice v sociálních službách (asistent/-ka terapeut/-ka)" v tréninkové kavárně Láry Fáry, kde pracují lidé s mentálním postižením a duševním onemocněním.

Požadavky: vyšší odborné nebo vysokoškolské vzdělání sociálního či speciálně pedagogického směru (dle §110 písm. a, b, c, d Zákona o sociálních službách) nebo kurz pracovníka v sociálních službách; znalost problematiky cílové skupiny lidí s mentálním postižením a duševním onemocněním; znalost práce s individuálními plány; znalost standardů kvality sociálních služeb; velmi dobré komunikační a organizační dovednosti, schopnost týmové spolupráce; flexibilita, organizační schopnosti; velmi dobrá znalost práce na PC - sociální sítě, internet, Microsoft Office; řidičský průkaz sk. B; trestní bezúhonnost; výhodou zkušenost práce s lidmi s mentálním postižením a práce za barem.

Zaměstnavatel nabízí: velmi zajímavé a nevšední zaměstnání; příjemný kolektiv; možnost dalšího vzdělávání.

Životopisy zasílejte do 5.6.2016 na e-mail: použijte odpovědní formulář Více informací na tel.: použijte odpovědní formulář nebo na uvedené e-mailové adrese.

Vhodné pro

.

Směnnost

Dvousměnný provoz

Pracovní období

od 1.7.2016
 Zpět