Volné pracovní místo  sociální pracovník

Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyšší odborné
Hrubá mzda 30 000–34 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Náplní práce je individuální práce s uživateli dvou sociálních služeb: "sociální rehabilitace" a "osobní asistence" poskytovaných v Jindřichově Hradci. V rámci služby sociální rehabilitace se jedná o podporu osob se zdravotním postižením při jejich uplatnění na trhu práce, řešení jejich nepříznivé životní situace, nácvik potřebných schopností a dovedností, pomoc při uplatňování jejich práv nebo při obstarávání osobních záležitostí aj.
Osobní asistence je určena seniorům, kterým je služba poskytována v jejich domácnosti. Sociální pracovník jedná s novými zájemci o službu, individuálně službu s uživateli plánuje, zajišťuje dostupnost služby osobními asistenty, službu také sám vykonává, řeší potřebné záležitosti pro uživatele jako např. vyřízení příspěvku na péči, kompenzační pomůcky atp.
Požadujeme vzdělání dle § 110 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, znalost práce na PC (Word, Excel), samostatnost, zodpovědnost, respektující přístup k lidem se zdravotním postižením, velmi dobré komunikační schopnosti, empatii a schopnost sebereflexe.
Nabízíme 5 týdnů dovolené, podporu formou supervize, zaškolení do problematiky, zajímavou práci s lidmi se zdravotním postižením a seniory.
Motivační dopis s životopisem prosím zasílejte na e-mail použijte odpovědní formulář a použijte odpovědní formulář O termínu výběrového řízení budou vybraní zájemci telefonicky informováni. Termín nástupu do pracovního poměru dle dohody.

Požadované dovednosti

  • Práce s PC - textový editor (Word)
  • Práce s PC - tabulkový procesor (Excel)

Vhodné pro

Absolventy (minimálně Vyšší odborné vzdělání).

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.4.2024 do 31.12.2024
 Zpět