Volné pracovní místo  strážník městské policie, pozice operační dozorčí

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 15 000–18 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Zákonné předpoklady pro vznik pracovního poměru :
fyzická osoba, která je státním občanem ČR - § 4 zákona č. 553/91 Sb., o obecní policii, dosáhla věku 21 let - § 4 zákona č. 553/91 Sb., o obecní policii, je tělesně a duševně způsobilá k výkonu povinností a oprávnění dle zákona č. 553/1991 Sb., o becní policii, je bezúhonná dle § 4a zákona č. 553/91 Sb., o obecní policii, je spolehlivá dle § 4b zákona č. 553/91 Sb., o obecní policii. Požadavky : středoškolské vzdělání ukončené maturitní zkouškou, řidičský průkaz skupiny B, znalost práce na PC (minimálně Word, Excel), znalost zákona č. 553/1991 Sb., o obecní policii, morální předpoklady pro výkon pracovní činnosti strážníka, zbrojní průkaz skupiny D výhodou, platné osvědčení strážníka výhodou. Další podmínky nezbytné pro přihlášení do výběrového řízení jsou uvedeny na elektronické úřední desce Města Štětí - kategorie výběrová řízení. První kontakt : tel., e-mailem.
Starosta města Štětí vyhlašuje výběrové řízení na obsazení pracovního místa :
strážník městské policie, pozice operační-dozorčí.
Místo výkonu práce : Město Štětí
Platové zařazení : - Do úspěšného složení zkoušky (čekatel) - 5. platová třída dle nařízení vlády č. 222/2010 Sb., o katalogu prací ve veřejných službách a správě. Po úspěšném složení zkoušky (strážník) - 7. platová třída dle nařízení vlády č. 222/2010 Sb., o katalogu prací ve veřejných službách a správě. Popis pracovního místa : strážník - operační dozorčí, přijímá oznámení od občanů a činí opatření k jejich prověření a vyřešení. Řídí, vyhodnocuje a přijímá opatření k činnosti strážníků, vyhodnocuje a samostatně pracuje s MKDS (městský kamerový dohledový systém), obsluhuje PCO (pult centralizované ochrany), zajišťuje ostrahu objektu ve vztahu ke vstupu a pohybu nepovolaných osob. Zákonné předpoklady pro vznik pracovního poměru : fyzická osoba, která je státním občanem ČR - § 4 zákona č. 553/91 Sb., o obecní policii, dosáhla věku 21 let - § 4 zákona č. 553/91 Sb., o obecní policii,
je tělesně a duševně způsobilá k výkonu povinností a oprávnění dle zákona č. 553/1991 Sb., o obecní policii,
je bezúhonná dle § 4a zákona č. 553/91 Sb., o obecní policii, je spolehlivá dle § 4b zákona č. 553/91 Sb., o obecní policii. Požadavky : středoškolské vzdělání ukončené maturitní zkouškou, řidičský průkaz skupiny B, znalost práce na PC (minimálně Word, Excel), znalost zákona č. 553/1991 Sb., o obecní policii, morální předpoklady pro výkon pracovní činnosti strážníka, zbrojní průkaz skupiny D výhodou, platné osvědčení strážníka výhodou. Přihláška musí obsahovat: jméno, příjmení, datum a místo narození, státní příslušnost, místo trvalého pobytu, kontaktní adresa (je-li rozdílná od trvalého pobytu) a číslo telefonu, e-mailovou adresu, číslo občanského průkazu, datum a podpis uchazeče. K přihlášce je třeba připojit tyto doklady :
strukturovaný životopis, ve kterém budou uvedeny údaje o dosaženém vzdělání, o průběhu dosavadních zaměstnání a o odborných znalostech a dovednostech týkajících se vypisovaného pracovního místa, výpis z evidence Rejstříku trestů (ne starší než 3 měsíce), případně čestné prohlášení o podané žádosti o výpis z RT. Čestné prohlášení o spolehlivosti podle § 4b zákona č. 553/91 Sb., o obecní policii ne starší 3 měsíců, ověřená kopie dokladů o nejvyšším dosaženém vzdělání, souhlas s nakládáním s poskytnutými osobními údaji pro účely tohoto výběrového řízení, ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.
Předpokládaný termín nástupu : 01

Vhodné pro

.

Směnnost

Nepřetržitý provoz

Pracovní období

od 1.12.2014 do 30.11.2017
 Zpět