Volné pracovní místo  Strojní konstruktér

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda od 25 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Pracoviště: Šlechtitelů č.p. 583/1, Olomouc.
Požadujeme: vzdělání VŠ, případně SŠ s praxí, samostatnost, časová flexibilita, řidičský průkaz sk. B, slušné vystupování při komunikaci se zákazníkem, možnost cestování po ČR (výjimečně po Evropě), dobrá pracovní morálka, bezúhonnost, znalosti technických norem ze strojírenství, invenční potenciál, kreativita. Jazyky - NJ středně pokročilý (komunikace slovem i písmem) - výhodou. Praxe: v objemovém modelování CAD (Solidedge - výhodou, Inventor); v konstrukci strojů z oblasti jemné mechaniky.
Nabízíme: Zajímavou a kreativní práci při výrobě jednoúčelových automatizačních linek v rodinné firmě, přátelský kolektiv, služební telefon, služební notebook, příjemné pracovní prostředí, pracoviště v Olomouci, PP na dobu určitou s možností prodloužení, příspěvky na závodní stravování, služební cesty podnikovým automobilem v rámci ČR (výjimečně Evropa).
Finanční ohodnocení: od 25 000,- Kč.
Pokud splňujete výše uvedené podmínky, neváhejte nám odeslat motivační dopis s přiloženým životopisem. Jestliže vyhodnotíme, že jste vhodný kandidát, velmi rádi si Vás pozveme na krátký pohovor spojený s vypracováním zkušebního úkolu se zadáním. Termín osobní schůzky Vám bude zavčas oznámen. Životopisy s motivačním dopisem prosím posílejte POUZE na následující kontakt: použijte odpovědní formulář

Požadovaná znalost jazyků

  • Němčina - aktivní

Požadované dovednosti

  • Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 5.4.2017
 Zpět