Volné pracovní místo  VEDOUCÍ ODDĚLENÍ CZECH POINT na odboru správním a živnostenském Magistrátu města Liberec

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 15 170–22 810 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Pracovní poměr na dobu neurčitou, nástup je možný ihned, příp. dle dohody.
Platová třída 9, základní platový tarif v rozpětí 15.170 - 22.810 Kč (podle zápočtu let odborné praxe) + příplatek za vedení + poskytnutí dalších pohyblivých složek platu po zapracování.
Vedoucím úředníkem se může stát fyzická osoba, která je státním občanem ČR (příp. i cizím stát. občanem a má v ČR trvalý pobyt), dosáhla věku 18 let, je způsobilá k práv. úkonům, je bezúhonná, ovládá jednací jazyk a splňuje další předpoklady pro výkon správních činností stanovené zvláštním předpisem.
Místem výkonu práce jsou budovy Magistrátu města Liberec a území správního obvodu města Liberce.
Požadavky: vysokoškolské, vyšší odborné, případně i střední vzdělání s maturitní zkouškou; znalost problematiky a fungování projektu CZECH POINT, dobrá orientace v právních předpisech souvisejících s agendou oddělení (zákon č. 21/2006 Sb., o ověřování shody opisu nebo kopie s listinou a o ověřování pravosti podpisu a o změně některých souvisejících zákonů; č. 365/2000 Sb., o informačních systémech veřejné správy a o změně některých dalších zákonů; č. 269/1994 Sb., o rejstříku trestů; č. 634/2004 Sb., o správních poplatcích; č. 500/2004 Sb., správní řád; č. 361/2000 Sb., o provozu na pozemních komunikacích a o změnách některých zákonů; č. 300/2008 Sb., o elektronických úkonech a autorizované konverzi dokumentů; č. 99/2004 Sb. o rybníkářství, výkonu rybářského práva, rybářské stráži, ochraně mořských rybolovných zdrojů a o změně některých zákonů, č. 111/2009 Sb., o základních registrech); vynikající úroveň komunikačních schopností pro jednání s klienty, vysoká pečlivost a důslednost; schopnosti pro řízení menšího kolektivu zaměstnanců; uživatelská znalost práce s PC (Microsoft Office) vč. informačního systému CZECH POINT. Uvítáme uchazeče s praxí ve státní správě nebo samosprávě při výkonu správních činností a uchazeče se složenou zkouškou dle zákona č. 21/2006 Sb., o ověřování shody opisu nebo kopie s listinou a o ověřování pravosti podpisu a o změně některých zákonů (zákon o ověřování).
Přihlášku i osobní dotazník lze stáhnout na webových stránkách města na adrese použijte odpovědní formulář
Uzávěrka pro doručení přihlášek uchazečů je dne 8. srpna 2016.
Bližší informace k uvedenému výběrovému řízení jsou k dispozici na úřední desce Magistrátu města Liberec na použijte odpovědní formulář

Požadované dovednosti

  • Práce s PC

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 9.8.2016
 Zpět