Volné pracovní místo  VEDOUCÍ ODDĚLENÍ REHABILITACE

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyšší odborné
Hrubá mzda od 22 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Léčebné lázně Bohdaneč a.s. vypisují výběrové řízení na pozici vedoucí oddělení rehabilitace.
Pracovní náplň: organizační a personální zajištění odd. rehabilitace, poskytování LTV individuální a skupinové, LTV v bazénu, fyzikální terapie, provádění funkčních vyšetření a rozborů, bezchybné vedení potřebné zdravotnické dokumentace, komunikace a dle potřeby zastupování na jiných úsecích RHB péče.
Požadujeme: ukončené vyšší odborné vzdělání diplomovaný fyzioterapeut nebo VŠ vzdělání v oboru, znalost měkkých a manipulačních technik PODMÍNKOU, znalost metodik a technik R.Brunkow, L.Mojžíšová, Kinesiology taping, Nordic walking, SET redcord, PNF, Dornova metoda a Breussova masáž, organizační dovednosti, řídící schopnosti, vstřícný přístup ke klientovi za všech okolností, kreativita, samostatnost, cílevědomost, odpovědnost, flexibilita a velké pracovní nasazení, znalost práce na PC na uživatelské úrovni.
Nabízíme: odpovídající mzdové hodnocení a zaměstnanecké výhody, možnost dalšího vzdělávání, příjemné pracovní prostředí, nástup možný IHNED.
Pokud Vás tato nabídka zaujala a splňujete-li podmínky, zašlete nám Váš strukturovaný životopis včetně motivačního dopisu na e-mailovou adresu: použijte odpovědní formulář

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 15.7.2014 do 14.7.2015
 Zpět