Volné pracovní místo  Vedoucí příspěvkové organizace Městské muzeum a galerie Hlinsko

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyšší odborné
Hrubá mzda od 10 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Místo výkonu práce: Městské muzeum a galerie Hlinsko, Havlíčkova 614, Hlinsko
NÁPLŇ PRÁCE: organizace a řízení příspěvkové organizace Městské muzeum a galerie Hlinsko, která plní funkci muzea ve smyslu § 10 odst. 6 zákona č. 122/2000 Sb., o ochraně sbírek muzejní povahy a o změně některých dalších zákonů; plnění povinností vyplývajících ze zákoníku práce a navazujících předpisů; zodpovědnost za správu svěřeného majetku a sbírkových fondů; tvorba vlastních expozic a vlastních a převzatých výstav; zajištění odborné činnosti organizace; publikační činnost organizace.
POŽADAVKY: vysokoškolské vzdělání (muzeologie /výhodou/, historie, dějiny umění), znalosti v oboru působení a zaměření organizace, zákona č. 122/2000 Sb., o ochraně sbírek muzejní povahy a o změně některých dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů, rámcová znalost zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, praxe v řízení a vedení kolektivu minimálně 3 roky, občanská a morální bezúhonnost, znalost práce na PC (MS Windows, MS Office) a ŘP sk. "B"- aktivní řidič. Dále vysoké pracovní nasazení, smysl pro týmovou práci, dobré organizační, řídící a komunikační schopnosti, samostatnost, flexibilitu, rozhodnost a odpovědnost.
Muzejní praxe, publikační činnost, zkušenosti v oblasti spolupráce s médii - výhodou.
NABÍZÍME: platové zařazení tř. 10 dle nařízení vlády č. 564/2006 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, ve znění pozdějších předpisů, možnost pracovní seberealizace a dalšího osobního rozvoje.
Náležitosti písemné přihlášky uchazeče: přesné označení výběrového řízení, jméno, příjmení a titul uchazeče, datum a místo narození, státní příslušnost, místo trvalého pobytu, kontaktní telefon a e-mail, číslo občanského průkazu nebo číslo dokladu o povolení k pobytu a datum a podpis uchazeče.
K přihlášce doložte: návrh koncepce řízení a rozvoje Městského muzea a galerie Hlinsko v českém jazyce (v rozsahu max. 2 stran strojopisu formátu A4), strukturovaný životopis v českém jazyce obsahující údaje o dosaženém vzdělání a o odborných znalostech a dovednostech, přehled o dosavadních zaměstnáních, ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání, výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší 3 měsíců (u cizích státních příslušníků též obdobný doklad osvědčující bezúhonnost vydaný domovským státem; pokud takový doklad domovský stát nevydává, doloží se bezúhonnost čestným prohlášením), lékařské potvrzení o zdravotní způsobilosti k výkonu funkce vedoucího/vedoucí městského muzea a galerie ne starší 2 měsíců, souhlas s nakládáním s poskytnutými osobními údaji pro účely tohoto výběrového řízení ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Lhůta pro podání přihlášky: 30. z á ř í 2016 do 14:00 hodin
Způsob podání přihlášky: písemně v obálce označené "Výb. řízení - MMG - NEOTVÍRAT" na adresu: Město Hlinsko, Kancelář tajemníka, Poděbradovo náměstí 1,539 01 Hlinsko
Při podání přihlášky prostřednictvím pošty se za datum doručení přihlášky považuje datum uvedené na podacím razítku pošty. Do výběrového řízení budou zařazeny pouze vlastnoručně podepsané přihlášky uchazečů s požadovanými přílohami. Další informace podá: Jana Vašková, vedoucí Městského muzea a galerie Hlinsko, tel. použijte odpovědní formulář . Oznámení o výběrovém řízení na obsazení této pracovní pozice je k dispozici také na internetových stránkách města Hlinsko na adrese použijte odpovědní formulář v sekci úřední deska.

Požadované dovednosti

  • Práce s PC - textový editor (Word)
  • Práce s PC - tabulkový procesor (Excel)
  • Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.12.2016
 Zpět