Volné pracovní místo  Vedoucí služby chráněného bydlení

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 16 000–25 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Pozice: Vedoucí služby chráněného bydlení
Náplň práce: zajištění řádného provozu služby chráněného bydlení, zodpovědnost za efektivní organizaci služby, vedení většího týmu pracovníků, přímá práce s klienty, práce s dokumentací, individuální plánování, koncepční práce na rozvoji a zvyšování kvality služby.
Požadavky: Akreditovaný kurz pracovníka v sociálních službách nebo odpovídající vzdělání dle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, aktivní řidič - sk. B podmínkou, zkušenosti s lidmi s mentálním postižením, uživatelská znalost práce s PC, výborné koordinační a komunikační dovednosti, schopnost pracovat systematicky, samostatná a aktivní osobnost s "tahem na branku", časová flexibilita, kladný vztah k lidem se zdravotním postižením, zkušenosti s vedením týmu výhodou.
Nabízí: Seberealizaci na klíčové pozici v úspěšné a stabilní příspěvkové organizaci, místo výkonu práce Nalžovice, Příčovy a Příbram, nástup 1.10.2016 nebo dle dohody, pracovní poměr zatím na dobu určitou (1 rok), v případě vzájemné spokojenosti možnost prodloužení, plat odpovídající nařízení vlády 564/2006 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě (od 16 000 Kč do 25 000 Kč dle dosažené praxe a pracovních výsledků)
Přihlášky do výběrového řízení prosím zasílejte do 30.9.2016 na email: použijte odpovědní formulář
Přihláška do výběrového řízení musí obsahovat: 1) profesní životopis, 2) motivační dopis (kde mmj. uveďte, proč se o nabízenou pozici ucházíte a co od ní očekáváte, jaké konkrétní zkušenosti, znalosti a dovednosti nám můžete nabídnout, jaká je Vaše představa o vedení služby chráněného bydlení).
Kontakt: použijte odpovědní formulář
Místo výkonu práce: Nalžovice, Příčovy, Příbram

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.10.2016 do 30.9.2017
 Zpět