Volné pracovní místo  Vedoucí úseku přímé péče

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 12 840–19 310 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

místo výkonu práce : Rýmařov, Revoluční 24
POŽADUJEME
Znalost sociální agendy, platné předpisy v oblasti sociálních služeb, standardy kvality sociálních služeb, řízení a rozvoj lidských zdrojů, administrativní činnosti, strategické řízení, projektové řízení, realizace projektů, sociálně právní poradenství, komunikační dovednosti, znalost práce na PC, organizační schopnosti, empatie, časová flexibilita, samostatnost, zodpovědnost, bezúhonnost, flexibilita, loajalita, dobrý zdravotní stav, praxe v oboru vítána.
Vhodné i pro osoby se zdravotním postižením 1. stupně invalidity.
Vzdělání:
Vysokoškolské bakalářské vzdělání nebo střední vzdělání s maturitou v oborech uvedených v platném právním předpise nebo v jiných oborech a absolvování odpovídajícího akreditovaného kvalifikačního kurzu pro pracovníky v sociálních službách v rozsahu minimálně 150 hodin. Akreditované kvalifikační kurzy možno absolvovat do 18-ti měsíců od nástupu do zaměstnání. Pracovní úvazek na dobu určitou s možností prodloužení.
Náplň práce:
Rozvíjení pracovních návyků, pracovních aktivit a individuální zručnosti klientů, pomocí speciálních pracovních postupů a používání nástrojů, pracovních pomůcek a různých materiálů. Zajišťování materiálu a pomůcek pro pracovní výcvik klientů. Spolupráce se sociální pracovnicí, rodiči a opatrovníky klienta, popř. s úřady, školou, lékaři. Vedení individuálního záznamu o průběhu poskytované služby, postup dle individuálního plánu klienta a průběžné hodnocení, vedení sociální agendy včetně depozitní pokladny. Podílení se na podpoře obslužné péče klientů.
Žádosti s životopisem zasílejte do 20.10.2016 na e-mail: použijte odpovědní formulář nebo adresu: Sagapo, příspěvková organizace, Uhlířská1353/ 2, 792 01 Bruntál

kvalitní odborná školení, profesní růst a osobní rozvoj, příspěvky na obědy, příspěvky na penzijní připojištění, osobní příplatek, příplatek za vedení, 5 týdnů ŘD, aj.

Z : 4.10.2016

Vhodné pro

Osoby se zdravotním postižením (OZP).

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.11.2016 do 31.10.2017
 Zpět