Volné pracovní místo  Věsdecko výzkumný pracovník - vývojář vláknové optiky

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Zkrácený úvazek
Vzdělání minimálně
Hrubá mzda od 1 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

hledáme nového kolegu, který rozšíří odd.diagnostiky, monitoringu a inteligentního řízení budov nově vybudovaného vědeckého centra na západě Prahy v Buštěhradu.
Vzdělání a praxe:
VŠ vzděl. techn.směru (možno i student magister. progr. v závěreč.ročníku. Ing. nebo Ph.D. se zaměř. na vláknovou optiku. Předchozí zkušenosti s aplikací nebo vývojem senzorů s optickými vlákny výhodou. Zkušenosti v obl. konstrukce elektroniky a mechaniky. Znalost programovacího prostředí Labview výhodou. Znalost programovacího jazyka pro návrh firmware embedded systémů výhodou. Plynulá angličtina, znalost němčiny výhodou. Předch.publikační činnost výhodou. Zkušenosti s grantovými programy a vedením projektů výhodou.
Náplň práce: budete součástí teamu zabývajícího se vývojem a aplikací senzorů, pracujících na principu optických vláken (FBG a distribuované systémy), vyhodnocování a zpracování dat. Návrh jednotek pro vyhodnocování signálu z optických vláknových senzorů. Asistence při přípravě projektových přihlášek, publikační činnost.
Další požadavky:
samostatnost při řešení problémů, časová flexibilita, aktivní přístup, ŘP sk. B výhodou, min. výše úvazku 0.5
Nabízíme:
zajímavou a rozmanitou práci s možností profesního růstu v přátelském pracovním prostředí. Svoz zaměstnanců z Prahy a zpět (zastávka K Letišti)
Motivační dopis a životopis zašlete na: použijte odpovědní formulář
Do předmětu zprávy napište: "Vývojář"

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.11.2014 do 7.11.2014
 Zpět