Volné pracovní místo  Všeobecná sestra / bratr

Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 31 000–44 500 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

V našem týmu rádi přivítáme: 3 zaměstnance na hlavní pracovní poměr v profesi všeobecná sestra nebo praktická sestra, pracovištěm bude 2x Háj u Duchcova, 1x Nová Ves v Horách; jedná se o nepřetržitý provoz - pracovní doba dle plánu směn v časech 7-19 / 19 -7 hod., na termínu nástupu se určitě domluvíme, může být ihned, ale na někoho šikovného i počkáme.
Vaše práce bude hlavně obnášet: poskytování a případně zajišťování základní a specializované ošetřovatelské péče prostřednictvím ošetřovatelského procesu v souladu s diagnózou stanovenou lékařem. Zároveň budete zabezpečovat, provádět a vyhodnocovat podávání léků, očkování klientů a další zdravotní péči.
Co by nový kolega/ kolegyně měli splňovat: vzdělání v oboru všeobecná/dětská sestra nebo praktická sestra dle vyhlášky 96/2004 Sb., bezesporu velkou výhodou je praxe v oblasti práce s klienty s mentálním postižením, ŘP sk. B je také výhodou. Dále uvítáme někoho zodpovědného, komunikativního, s trestní bezúhonností a hlavně se smyslem pro týmovou práci.
Naopak my Vám můžeme nabídnout: odměňování dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb., osobní ohodnocení, zvláštní příplatek, mimořádné odměny (více při osobním pohovoru), dovolená 6 týdnů.
A ještě něco málo navrch: zaměstnanecké výhody - příspěvky z FKSP na stravu, rekreaci, kulturní a sportovní akce, po zapracování osobní příplatek, zvýhodněnou zaměstnaneckou kartu na veškerou hromadnou dopravu v Ústeckém kraji. Hlavně však práci v příjemném prostředí.
Budeme rádi, když se nám ozvete: Petr Kohout, personalista, tel. použijte odpovědní formulář / použijte odpovědní formulář , email použijte odpovědní formulář (prosím, zaslat životopis).

Vhodné pro

.

Směnnost

Nepřetržitý provoz

Pracovní období

od 1.4.2024
 Zpět