Volné pracovní místo  Všeobecná sestra s osvědčením

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda od 17 600 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Přijmeme všeobecnou sestru s registrací. Plánovaný nástup: únor 2017
Požadované vzdělání:
SZŠ, VOŠZ. Požadavky na kvalifikaci v souladu se zákonem č. 96/2004 Sb., dle § 5 a osvědčení o výkonu zdravotnického povolání bez odborného dohledu, registrace v souladu s platnou legislativou.

Náplň práce:
poskytování komplexní základní nebo specializované ošetřovatelské péče bez odborného dohledu, zpracovávání ošetřovatelského plánu, pozorování, hodnocení a zaznamenávání stavu klienta sociální péče, orientační hodnocení fyziologických funkcí, podíl na poskytování preventivní, diagnostické léčebné, rehabilitační, neodkladné a dispenzární péče, zajišťování nezbytného dohledu. Znalost standardů sociálních služeb výhodou.
Nástupní plat dle platné stupnice platových tarifů v závislosti na délce započitatelné praxe od Kč 17.600,-Kč . Pracovní doba Po - Ne, ranní a odpolední.

KONTAKT:
Žádosti o zaměstnání včetně přiložených životopisů zasílejte na emailovou adresu použijte odpovědní formulář , popř. poštou nebo osobně na adresu Domova Vesna, přísp.org., Kpt. Jaroše 999, 735 14 Orlová - Lutyně, a to nejpozději do 31. 12. 2016.
Domov pro seniory si vyhrazuje právo výběrové řízení kdykoliv zrušit bez udání důvodu. Poskytnutím svých osobních údajů v životopise dávají uchazeči domovu pro seniory souhlas s jejich správou ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Budou kontaktováni pouze ti uchazeči, kteří budou pozváni k osobnímu pohovoru. Děkujeme za pochopení.

Vhodné pro

.

Směnnost

Dvousměnný provoz

Pracovní období

od 1.2.2017
 Zpět