Volné pracovní místo  Vychovatel/ka

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Bakalářské
Hrubá mzda 20 530–23 600 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Pozice: vychovatel/ka
Náplň práce:
péče a podpora klientům s mentálním i kombinovaným postižením, nácvik jednoduchých denních činností a podpora soběstačnosti klientů, rozvíjení jejich zájmové činnosti s využitím specificky výchovných a vzdělávacích metod na základě znalostí speciální pedagogiky, výchovná, vzdělávací a aktivizační činnost v týdenním stacionáři, zprostředkování kontaktu klientů se společenským prostředím, vedení pedagogické dokumentace, individuální výchovné plány, plány výchovné činnosti a příprava na ni, spolupráce s odbornými pracovišti (např. SPC, vzdělávacími zařízeními).
Požadavky:
Dokončené VŠ vzdělání (státní zkouška ze speciální pedagogiky), aktivní řidič - sk. B podmínkou, uživatelská znalost práce s PC, dobré komunikační dovednosti, samostatná a aktivní osobnost, flexibilita, kladný vztah k lidem se zdravotním postižením.
Nabízíme:
Místo výkonu práce Kamýk nad Vltavou (v případě potřeby také Příbram a Nalžovice), nástup dle dohody (ideálně od 1.7.2016), pracovní poměr na dobu určitou - zástup za MD, plat odpovídající nařízení vlády 564/2006 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě (od 20 530 Kč do 23 600 Kč dle dosažené praxe a pracovních výsledků).
Přihlášky do výběrového řízení prosím zasílejte do 26.6.2016 na email: použijte odpovědní formulář Přihláška do výběrového řízení musí obsahovat: 1) profesní životopis, 2) motivační dopis (kde mmj. uveďte, proč se o nabízenou pozici ucházíte a co od ní očekáváte, jaké konkrétní zkušenosti, znalosti a dovednosti nám můžete nabídnout).
Místo výkonu práce: možnost pracovat i na dalších pracovištích Nalžovického zámku ( Nalžovice, Příbram - Balbínova 283 ).

Vhodné pro

.

Směnnost

Dvousměnný provoz

Pracovní období

od 1.7.2016 do 30.12.2018
 Zpět