Volné pracovní místo  VÝVOJÁŘ/KA SOFTWARU

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda od 25 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Místo výkonu práce Pardubice
Do našeho vývojového týmu přijmeme pracovníka s předpoklady pro práci při návrhu, vývoji, zkouškách a cílové implementaci softwaru v oblastech datových komunikací a embedded systémů.

Na této pozici se neobejdete bez SŠ/VŠ nebo vyššího odborného vzdělání s elektrotech. zaměř. (programování, výpočetní technika nebo příbuzné specializace), praxe v programovacím jazyku C/C++ (pro OS Linux), praxe v programování aplikací pro datové přenosy (Ethernet komunikace, sériová rozhraní, webové aplikace), hlubší znalost operačních systémů Linux a MS Windows, praxe v programování databázových systémů (na bázi SQL), výhodou je znalost programování v C# a PHP.

Rozhodně uvítáme, pokud budete mít smysl pro schopnost týmové spolupráce, komunikativnost, zodpovědnost, adaptabilnost a ŘP sk. B. Nutná je znalost anglického jazyka na komunikativní úrovni a na úrovni orientace v technické dokumentaci.

Nabízíme zaměstnání v progresivním týmu stabilní společnosti, práci na zajímavých technologiích při tuzemských i zahraničních projektech s možností dalšího profesního růstu. Uplatňujeme pružnou pracovní dobu, máme pět týdnů dovolené, příspěvek na stravování a jiné benefity.
Uvítáme, když budete moc nastoupit ihned.

Vhodné pro

.

Směnnost

Pružná pracovní doba

Pracovní období

od 1.2.2017
 Zpět