Volné pracovní místo  Webmaster

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda od 15 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Místo výkonu práce: Školská č.p. 660/3, Nové Město, 110 00 Praha 1
Kontaktní osoba: Gorbik Lidiya, tel.: použijte odpovědní formulář , e-mail: použijte odpovědní formulář osobně: Školská č.p. 660/3, Nové Město, 110 00 Praha 1, út - 10:00 - 11:00, čtv - 10:00 - 11:00
Požadavky:
FreeBSD, Apache, SVN, PHP5, MySQL, HTML5, Javascript, jQuery, PicoCMS, Sendy, Amazon SES, Amazon SNS, Yandex, Mail for domains. Zkušenost s integrací rohraní platebních služeb. Znalosti z oblasti internetového marketingu, především v ruském internetu. Znalost a zkušenost s Yandex.Direct a reklamní sítí VK.com. Photoshop profesionál. RJ na úrovni rodilého mluvčího, dokonalá spisovná ruština. ČJ aktivní, slovem i písmem, AJ aktivní, slovem i písmem.
Náplň práce:
Administrace, řízení provozu webserveru (FreeBSD, Apache), aktualizace a úpravy stránek, spolupráce s grafikem a design stránek, zodpovědnost za funkčnost s kompatibilitou stránek, úpravy kódu stránek, vývoj a podpora nových stránek, technické úpravy systému na správu obsahu, vyhodnocování návštěvnosti webových stránek a dalších statistik, průzkum a analýza nových trendů a konkurence, psaní textů/článků, vyhledávání nových příležitostí, řízení PPC reklamních kampaní (Yandex Direct), psaní a hromadné rozesílání reklamních e-mailů.

Požadovaná znalost jazyků

  • Angličtina - aktivní
  • Ruština - aktivní
  • Čeština - aktivní

Vhodné pro

Cizince.

Směnnost

Dělené směny

Pracovní období

od 1.7.2016 do 1.7.2017
 Zpět