Volné pracovní místo  ZVUKAŘ/-KA - TECHNIK/-ČKA

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyučení
Hrubá mzda 20 000–25 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Nástup možný ihned. Pozice je vhodná i pro absolventy.

Náplň práce: práce zvukaře a technika na projekcích programů uváděných v rámci projektu Planeta Země 3000, správa a údržba špičkové AV techniky.

Požadavky: min. základní znalosti v oblasti AV; dobrá znalost práce na PC; základní technické znalosti a dovednosti; ochota cestovat napříč celou ČR; ochota vzdělávat se; řidičský průkaz sk. B; proaktivní, ochotnou, empatickou a zodpovědnou osobnost s chutí být úspěšným a se schopností samostatného řešení dané problematiky; loajálnost, vysoké pracovní nasazení, morální bezúhonnost.

Zaměstnavatel nabízí: smysluplnou tvůrčí a naplňující práci ve velmi přátelském kolektivu; příjemné pracovní prostředí; adekvátní finanční ohodnocení; místo výkonu práce v kulturních zařízeních napříč celou ČR; odborné zaškolení na náklady společnosti; další možný profesní růst.

Přihlášku do výběrového řízení včetně životopisu zasílejte na Planeta Země, o.p.s., Vodárenská 321, 547 01 Náchod nebo e-mailem na použijte odpovědní formulář Pro případné informace volejte použijte odpovědní formulář . Více informací o projektu naleznete na použijte odpovědní formulář

Vhodné pro

Absolventy (minimálně Vyučení vzdělání).

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 20.1.2017
 Zpět