Volné pracovní místo  1038 Koordinátor laboratorních měření

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

Společnost Personal Investment s.r.o. je ryze českou společností, která byla založena v roce 1999 v Ústí nad Labem. Od svého založení si společnost Personal Investment vybudovala pozici uznávaného poskytovatele personálních služeb, zejména v regionu Severních a Severozápadních Čech. V těchto regionech využívá své znalosti místních podmínek. V současné době je zřízena 1 pobočka - v Ústí nad Labem.

Popis pracovní nabídky

Zavedení nejlepších možných laboratorních postupů,výroba produktů a zhotovení výbrusů dle specifikace zákazníka jak během vývoje nových produktů,tak během sériové výroby,vedení preventivních a opravných prací založených na sledování dimensionálních výsledků pomocí programů Tool shop a Process engineering,zajištění vývoje optimálních a spolehlivých dimensionálních měřících programů,vedení porad určených k řešení problémů souvisejících s kontrolou kvality během výroby.

Požadujeme

Technické vzdělání ve strojírenském oboru,aktivní znalost AJ ( jak slovem tak písmem) NJ výhodou,znalost práce s programem Calypso,schopnost interpretace výkresů a GD a T,SPC a statistické metody,schopnost vést a motivovat,schopnost samostatného rozhodování,řešení problémů a dobré komunikační schopnosti.

Nabízíme

Nástupní mzda je předmětem osobního jednání

Jiná sdělení

Pracoviště Mostecko

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět