Volné pracovní místo  3D Grafik

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Práce na ŽL
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Skenování 3D portrétů, příp. focení fotografií jako podklad pro výrobky. Jednoduchá úprava 3D portrétů a fotografií pro vypálení laserem. Vypalování skleněných hranolů pomocí technologie Cerion laseru. Jednoduchá správa skladu. Spolupráce s kolegy na větších obchodních případech - realizace zakázek pro firmy atd.. Možnost další spolupráce v IT/grafické oblasti dle možností uchazeče.

Požadujeme

Středoškolské / vysokoškolské vzdělání. Základní znalost grafických programů a ochotu učit se novým věcem. Znalost minimálně jednoho světového jazyka, širší jazyková vybavenost výhodou. Dobré komunikační schopnosti a příjemné vystupování. Nadšení pro zajímavou práci, časovou flexibilitu a spolehlivost.

Nabízíme

Příjemné moderní pracoviště v historickém centru Prahy (100m od Starom. nám.). Vybavené technické zázemí a pozitivní přístup k novým možnostem v oboru. Spolupráci na ŽL. Zajímavé finanční ohodnocení odpovídající přínosu pro společnost. Mladý rozvíjející se kolektiv.

Místo práce: Praha

Termín nástupu: Ihned

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je 3D Face s.r.o.. Společnost je dceřinou společností GIP group a.s.. Jedná se o firmu zaměřenou na výrobu Cerion 3D upomínkových předmětů. Systémy Cerion gravírují laserovou technologií nejvyšší kvality do skleněných hranolů přesné 3D fotografie a 3D portréty. V provozovně v Železné ulici je realizován i prodej dalších zajímavých uměleckých předmětů, zejména pak ručně vyráběné sklo a výhledově ruční gravírování na přání jako unikátní ukázka české umělecké tvorby.

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět."
 Zpět