Volné pracovní místo  Account Executive

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Podílení na tvorbě textů a marketingových materiálů, ale i na přípravě komunikačních strategií a PR plánů. Součástí týmu pro organizaci akcí: tiskové konference, párty, odborné konference či semináře.

Požadujeme

Vynikající znalost angličtiny, schopnost tvořit poutané texty, nadšení pro týmovou práci a kreativní brainstorming, všeobecný rozhled, výhodou je znalost ICT, grafomanství, grafické cítění, obchodní talent či organizační schopnosti, předchozí praxe není podmínkou, požadujeme zaslání motivačního dopisu.

Nabízíme

Možnost plně uplatnit své nápady, znalosti a schopnosti a zodpovídat za jejich realizaci, práci se zajímavými a inspirativními lidmi, pro které práce není zaměstnání, ale baví je a mají ji rádi, podporu osobního a odborného růstu, motivující odměňování.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
CoLin s.r.o. - PR a publishingová agentura s 12-ti letou historií na českém trhu otevírá pozici pro šikovného Account Executivce, kterého baví technologie a média, má chuť něco dokázat a nadšení pro věc. Bude pracovat pro známé značky z oblasti ICT a životního stylu.


Místo práce: Praha

Termín nástupu: Ihned

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět