Volné pracovní místo  Administrative/Accounting Assistant

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Administrativní podpora vedení společnosti (kontakty, služební cesty, zpracování přehledů pro management, zajišťování běžného chodu kanceláře), základní personalistické funkce pro zaměstnance společnosti (vedení osobních záznamů, školení, bezpečnost práce, plnění zákonných norem), starost o písemnictví společnosti, spisový řád, nakládání s dokumenty, kompletní správa agendy pohledávek (účtování, zpracování přehledů, urgence, právní vymáhání), administrativní zabezpečení různých funkcí v rámci chodu společnosti – zajišťování materiálu pro kancelář, starost o kancelářskou techniku, komunikace s pronajímatelem a provozovateli služeb, kontakt s právníkem, správa smluv, poklady pro zpracování mezd, pojištění, správa vozového parku, archivace, apod., správa cen a cenových nastavení v účetním systému, IT administrace – spolupráce s interním IT oddělením na údržbě a nastavení systémů společnosti, zajišťování akcí celofiremního charakteru, zadávání překladů, apod.

Požadujeme

SŠ, VŠ, zaměření na finance, účetnictví výhodou, praxe v účetnictví a/nebo administrativním řízení chodu firmy, angličtina, slovem i písmem, aktivní práce s PC, MS office, samostatná i týmová práce, komunikační schopnosti, spolehlivost, řidičský průkaz B.

Nabízíme

Zajímavá a samostatná práce, zázemí nadnárodní společnosti, možnost osobního i profesního rozvoje, dobré pracovní podmínky a ohodnocení.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Hoya Lens CZ, a.s. je pobočkou japonské společnosti Hoya Corporation, která se specializuje na vývoj, výrobu a distribuci brýlových čoček, distribuci přístrojů pro centrování brýlových čoček a měření nejvhodnější korekce očních vad. Zákazníci a partneři společnosti jsou oční optiky. Hoya je inovativní společnost, která klade důraz na kvalitu lidí i produktů a ve svém oboru patří ke světové špičce. Společnost sídlí v Turnově.

Místo práce: Turnov

Termín nástupu: 1.3.2012

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět