Volné pracovní místo  Administrativní asistentka v oblasti pojišťovnictví – i absolvent

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Administrativní podpora makléřů v jejich práci. Jedná se zejména o práci v kanceláři s dokumenty, vytváření tabulek, archivace dokumentů atp.

Požadujeme

VŠ nebo SŠ vzdělání – všeobecné, ekonomické nebo právnické. Praxi nebo zkušenosti nepožadujeme. Znalost práce na PC, předností je znalost angličtiny, zájem a schopnost učit se nové věci, snaha o samostatnou práci, pozitivní vztah k problematice práva nebo ekonomiky.

Nabízíme

Kanceláře na Antala Staška 34, poblíž stanice metra Budějovická, komfortní zázemí, se všemi potřebnými pracovními prostředky. Možnost průběžného vzdělávání zaručuje osobní plán rozvoje, který je nezbytný k dalšímu růstu. Benefity: stravenky, po 1. roce týden dovolené navíc. Práce na HPP.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Společnost EXPERTING spol. s.r.o. působí v České republice od roku 1993 na základě licence ČNB. Jako jeden ze dvou subjektů v České republice a na Slovensku je držitelem licence pojistného trhu Lloyd’s jako jejich Coverholder. Předností je vysoká právní a odborná znalost potřeby středních a velkých podnikatelských subjektů v prevenci a minimalizaci ztrát a specializovaná orientace v této problematice na základě odbornosti.

Místo práce: Praha

Termín nástupu: Dohodou

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!
Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte možnost "odpovědět".

Platnost inzerátu končí 1. 9. 2016. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.
 Zpět