Volné pracovní místo  Administrativní pracovnice se znalostmi účetnictví

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Administrativní pracovnice se znalostmi účetnictví
Komplexní práce při zajišťování fakturace (ocenění služeb dle ceníku, tvorba atestů, vystavování faktur, účtování faktur), vedení poklady (účtování pokladních dokladů, tvorba cestovních příkazů (účtování cestovních příkazů), archivace a editace dokumentů, pomoc a komunikace s personálním oddělením, obsluha kancelářské techniky (scanner, kopírka), obsluha telefonní ústředny (příjem a přepojování hovorů), zabezpečování kancelářských potřeb, občerstvení, příležitostné zajišťování společenského servisu pro návštěvy a hosty, ostatní administrativní a organizační práce.

Požadujeme

SŠ/VŠ vzdělání ekonomického směru, praxe na obdobné pracovní pozici, znalost podvojného účetnictví, velmi dobrá znalost práce na PC, uživatelská znalost MS Office, znalost anglického jazyka na komunikativní úrovni, druhý jazyk (RJ nebo NJ) výhodou, řidičský průkaz sk. B (aktivní řidič), schopnost zvládat stres a pracovat na více úkolech najednou, logické myšlení, pečlivost a smysl pro detail, výborné komunikační dovednosti. Zasílejte strukturovaný životopis s průvodním dopisem.

Nabízíme

Místo výkonu práce: Dolní Životice, zázemí stabilní a perspektivní společnosti s dlouholetou tradicí, odpovídající finanční ohodnocení, smlouvu na dobu určitou, následně možné na dobu neurčitou, příjemné pracovní podmínky, zaměstnanecké benefity.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Společnost OPaLL-AGRI, s.r.o. patří k tradičním českým výrobcům zemědělské techniky. Zejména se zaměřujeme na výrobu strojů pro zpracování půdy a také patříme mezi významné výrobce opotřebitelných náhradních dílů, a to nejen v České republice, ale v celoevropském měřítku. Mimo aktivity spojené s prodejem výrobků společnost rovněž nabízí služby v oblasti strojírenské výroby, autodopravy a také servisu zemědělských strojů.

Místo práce: Dolní Životice

Termín nástupu: Dohodou

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět