Volné pracovní místo  Administrátor výroby/Plánovač

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Administrace výrobních příkazů, komunikace s ostatními plánovači na korporátní úrovni, dílčí plánování výroby, zodpovědnost za plánování a realizaci zakázek, logistika zakázek od zadání, přes výrobu až po expedici, komunikace s ostatními odděleními – zákaznický servis, nákup, výroba, kvalita, finanční oddělení, vyhodnocování spokojenosti zákazníka, reporting, tvorba analýz.

Požadujeme

SŠ/VŠ vzdělání, zkušenosti s plánováním ve výrobní firmě alespoň jeden rok, znalost MRP/ERP systémů alespoň na základní úrovni, zkušenosti v oblasti logistiky výhodou, znalost Aj na komunikativní úrovni, znalost Nj výhodou, nadstandardní uživatelská znalost MS Office – Excel, flexibilita - časová, výkonnostní, zodpovědnost, produktivita, komunikativnost, samostatnost, snaha a schopnost učit se novým věcem, odolnost proti stresu, pozitivní a proaktivní přístup.

Nabízíme

Neformální, seriózní organizaci, přátelský kolektiv, mezinárodní kontakty, odpovídající plat a nepeněžní ohodnocení, příspěvek na stravování, možnost dalšího vzdělávání a osobního růstu.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Firma Phillips-Medisize se zabývá vývojem a výrobou prostředků pro farmaceutický a zdravotní průmysl. Český výrobní závod Medisize CZ, s.r.o. vyrábí zdravotnické prostředky v tzv. čistých a bílých výrobních prostorech. Zaměřuje se na vstřikování plastových komponentů /extruze hadic a montáž/ balení.

Místo práce: Trhové Sviny, okres České Budějovice

Termín nástupu: ihned


V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět