Volné pracovní místo  AMAZON - Manager oddělení/týmu logistika

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Bakalářské

O firmě

ADECCO je dominantní společností na světovém trhu personálního poradenství. Cílem společnosti je poskytovat našim zákazníkům širokou paletu služeb v oblasti řízení lidských zdrojů a vždy nabízet pružné řešení jejich potřeb.

Na trhu v České republice působíme již od roku 1992 a máme zde 13 poboček a on-site pracovišť. Přítomnost v jednotlivých regionech nám umožňuje detailně poznat lokální specifika trhu práce. Při poskytování našich služeb spojujeme zájmy obou skupin svých zákazníků, uchazečů i zaměstnavatelů. Řešíme potřeby svých klientů v oblasti řízení lidských zdrojů a zároveň dáváme uchazečům šanci rozvoje profesního i mimoprofesního.

Popis pracovní nabídky

BETTER WORK, BETTER LIFE
Pro společnost AMAZON, mezinárodní společnost působící v oblasti internetového obchodu se sídlem v USA, hledáme vedoucí pracovníky na pozici MANAGER ODDĚLENÍ – logistika, distribuce.
Jako MANAGER ODDĚLENÍ, budete mít možnost podílet se na zahájení nového logistického centra v Praze - Dobrovízi, které bude předním poskytovatelem práce v regionu. Hlavním úkolem je dohled nad Inbound/Outbound a nad nejdůležitějšími provozními činnostmi v logistickém centru jako správa, kontrola a řízení provozních úseků, např. příjem zboží, jeho uskladnění, balení a odeslání. Manažeři oddělní pracují na neustálém zvyšování produktivity pracovních týmů a zlepšování našich služeb zákazníkům. Amazon nabízí zajímavou, různorodou práci, velmi důkladné zaškolení v zahraničí, dlouhodobý profesní růst a možnost ovlivnit procesy a vývoj společnosti. V neposlední řadě vám můžeme nabídnout velmi atraktivní finanční ohodnocení s dalšími benefity (5 týdnů dovolené, akcie, penzijní připojištění).

Požadujeme

Požadujeme:

  • Vysokoškolské vzdělání
  • zkušenosti s vedením velkého týmu a prokazatelné schopnosti dovést tým k žádoucím výsledkům
  • vynikající rozhodovací schopnosti, komunikační dovednosti pro komunikace na všech úrovních v multikulturní společnosti
  • znalost MS –Office
  • schopnost plynné komunikace v českém i anglickém jazyce
  • ochota pracovat na směny (včetně nočních směn v hlavní sezoně)
Preferovaná kvalifikace:
  • Prokazatelná schopnost motivovat ostatní, ovlivňovat pracovní chování a efektivně delegovat
  • Zkušenost z logistiky, skladu, distribuce, výroby, retail
  • Schopnost řešit problémy, inovovat a zjednodušovat běžné postupy
  • Praktická znalost a zkušenost s Lean Six Sigma, Belt (green, black) – velikou výhodou

Jiná sdělení

Základem kultury společnosti Amazon je snaha přicházet s inovacemi, které zákazníkům usnadní život. Neustále se snažíme být ještě o něco lepší a nikdy nezůstat stát na místě. Právě proto hledáme zaměstnance, se kterými budeme společně posouvat hranice.
Pokud dokážeš přijmout tuto výzvu, Zašli životopis v českém a anglickém jazyce na použijte odpovědní formulář staň se členem týmu Amazon a zajistíme, abys rostl a rozvíjel se společně s námi!!!
 Zpět