Volné pracovní místo  Aplikační inženýr průmyslové automatizace

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Náplní práce aplikačního technika je vývoj software pro průmyslové aplikace řídících systémů B& R, především v jazyce C, a jejich oživování. Naši aplikační technici píší software pro logiku strojů a zařízení, komunikace, ovládací panely a servopohony a to v rámci tuzemských i zahraničních projektů.

Požadujeme

Vysokoškolské vzdělání technického směru, v oboru automatizace, mechatronika nebo robotika. Základní znalost programování. Zájem o programování PC a PLC nebo servopohonů. Základní technické povědomí o automatizaci. Znalost angličtiny. Kreativitu a týmového ducha. Ochotu cestovat.

Nabízíme

Zaškolení v mateřské společnosti v Rakousku. Rychlý odborný růst díky pravidelným technickým školením. Příjemné pracovní prostředí a práci se špičkovými technologiemi. Příspěvek na výuku cizích jazyků, stravenky. Možnost práce na zahraničních projektech na našich sesterských pobočkách ve světě.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je společnost B& R, významný výrobce automatizační techniky se sídlem v Rakousku. Jedná se o jednu z největších a nejúspěšnějších soukromých společností v oboru s více než 2300 zaměstnanci a obchodní sítí v 68 zemích světa. Technologicky vyspělé řídicí systémy, pohony, průmyslová PC a ovládací panely stanovují trendy v průmyslové automatizaci. V České republice firma působí již 13 let.

Místo práce: Brno Žabovřesky, Praha Zličín

Termín nástupu: Ihned

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!!! V případě, že tak neučiníte, nemusíte být zařazeni do výběrového řízení! Děkuji

PRO ODPOVĚĎ NA TUTO POZICI, PROSÍM POUŽÍVEJTE POUZE e-MAILOVOU ADRESU použijte odpovědní formulář
 Zpět