Volné pracovní místo  Archivář/ka

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Správa archivních materiálů společnosti. Zajištění aby předaný materiál byl zhodnocen, vybrán a uchován v jeho právním a správním kontextu. Ochrana autentičnosti dokumentů během archivního zpracování, uchování a využití. Zajištění trvalé přístupnosti k archivním materiálům.
Vyhodnocování předaných spisů a podle platného archivního zákona navrhovat Oblastnímu archivu materiál ke skartaci. Třídit a zakládat fotodokumentace z filmů. Respektování ochrany osobních dat v mezích platného zákonodárství. Spolupráce s jednotlivými organizačními jednotkami při ukládání materiálů do spisovny (ukládání personálních, mzdových, účetních materiálů).

Požadujeme

ÚSO vzdělání – humanitní směr (archivnictví) – velkou výhodou, praxe na obdobné pozici, znalost práce na PC (MS Office – uživatelsky), organizační a komunikační schopnosti, pečlivost, spolehlivost, loajalita.

Nabízíme

Zázemí stabilní společnosti, odpovídající, pravidelně se zvyšující plat, odměny v závislosti na hospodářském výsledku, 5 týdnů dovolené, stravenky, příspěvky na penzijní pojištění, jazykové a PC kurzy.

Jiná sdělení

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět