Volné pracovní místo  AREA SALES MANAGER pro region východní Čechy

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské

Popis pracovní nabídky

Práce v HORECA segmentu, akvizice nových a péče o stávající zákazníky, odpovědnost za plnění úkolů a plánů ve svěřeném regionu.

Požadujeme

Středoškolské vzdělání, znalost práce na PC, ŘP sk. B, znalost AJ výhodou, spolehlivost, odpovědnost, samostatnost, loajálnost, časovou flexibilitu. Výhodou je znalost HORECA klientely. Podmínkou je praxe minimálně 2 roky na pozici obchodního zástupce. Bydliště: Hradec Králové, Pardubice a okolí.

Nabízíme

Práci s atraktivními produkty v mladém, přátelském kolektivu, moderní komunikační prostředky, osobní automobil, ohodnocení odpovídající dosaženému výkonu, firemní benefity.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Společnost Espresso s.r.o. oficiálně zastupuje v České republice několik předních světových značek. Jedná se o společnost Lavazza, největšího italského producenta espresso kávy, značku Dilmah, jednoho z nejvýznamnějších světových výrobců čaje, firmu Faema, špičkového výrobce profesionálních kávovarů, dále je to luxusní horká čokoláda v italském stylu, Eraclea, stejně jako značková sladidla Sweet'n Low a Sugar in the Raw či firmu Monbana, francouzského dodavatele čokoládových výrobků.

Místo práce: východočeský region

Termín nástupu: ihned

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět