Volné pracovní místo  ASISTENT/KA JEDNATELE a ŘEDITELE SPOLEČNOSTI

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Administrativní a organizační podpora jednatele / ředitele společnosti. Podklady pro reporting, zpracování prezentací, obchodní analýzy, korespondence. Všeobecné zabezpečení porad, jednání a školení, zabezpečení zápisů. Podpora komunikace s centrálou v zahraničí, včetně mezinárodních projektů. Aktivní spolupráce na kompletních marketingových aktivitách. Aktivní součinnost a podpora obchodního, výrobního i realizačního týmu. Koordinace aktivit napříč celou společností, součinnost při hodnocení projektů.

Požadujeme

Vzdělání SŠ nebo VŠ , praxe výhodou. Velmi dobrá znalost NJ slovem i písmem podmínkou (denní využití) , AJ výhodou. Uživatelská znalost PC (Word, Excel, MS Outlook, Internet). Organizační schopnosti, pečlivost, rychlost, spolehlivost, časová flexibilita. Samostatnost, operativní rozhodování, logické myšlení, aktivní přístup. Profesionální a příjemné vystupování, součinnost při tvorbě firemní kultury. Kompetentnost pro danou pozici, komunikativnost, loajalita k firmě.

Nabízíme

Zázemí a samostatnou práci v úspěšné, stabilní a expandující celosvětové společnosti. Odpovídající platové ohodnocení, dlouhodobá perspektiva, příjemné pracovní prostředí. Předpoklad odborného růstu a osobního rozvoje, doškolování, individuální program. Perspektivní, zajímavou a různorodou náplň práce, možnost seberealizace. 5 týdnů dovolené, příspěvek na stravování.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerce pro klienta, kterým je firma HERDING® , Technika životního prostředí, s.r.o. - sesterská společnost významného mezinárodního úspěšného výrobce a dodavatele špičkové filtrační techniky. Součástí nabídky komplexních služeb je nejen vlastní výroba investičních celků, ale i zabezpečení komplexních zakázkových služeb a to jak sériových i individuálních, z oblastí KOVOVÝROBY A DĚLENÍ MATERIÁLU LASEROVOU TECHNIKOU.

Místo práce: Nehvizdy - Praha-Východ

Termín nástupu: IV.čtvrtletí 2009

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět