Volné pracovní místo  ASISTENTKA JEDNATELE

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

O firmě

Pracovní a personální agentura Trenkwalder a.s., která je součástí nadnárodního koncernu pracovních agentur Trenkwalder International A.G. , hledá pro svého klienta vhodné uchazeče.

Popis pracovní nabídky

<BR><BR>
<h2>Popis</h2><BR>Komunikace se zahraničními i tuzemskými zákazníky <BR>kancelářská činnost, archivace dokumentů<BR>komunikace s úřady, plánování činnosti jednatele<BR>spolupráce na periodikách ISO<BR><BR><h2>Požadujeme</h2><BR>SŠ/VŠ vzdělání<BR>Praxe v administrativě min. 5 let<BR>Znalost MS Office<BR>Komunikativní znalost německého jazyka podmínkou<BR>ŘP sk. B<BR>Komunikativnost, pracovitost, reprezentativní vystupování<BR><BR><h2>Nabízíme</h2><BR>Práce na HPP doba neurčitá<BR>Motivující mzdové ohodnocení<BR>Možnost kariérového růstu<BR>Notebook, telefon, firemní vůz dle potřeby<BR>Odborné vzdělávání, jazykové kurzy, odborné kurzy v oblasti komunikace a řízení<BR>Nástup možný ihned<BR>
<BR><BR>
Referenční číslo: TRK 3371
<BR><BR>
<BR><BR>Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis v elektronické verzi pod příslušným referenčním číslem pomocí volby "odpovědět". <BR>Do textu průvodního emailu prosím vložte i níže uvedený text, abychom mohli pracovat s Vašimi údaji: <BR>Souhlasím s tím, aby společnost Trenkwalder a.s. sídlem Heřmanická 1648/5, Ostrava, spravovala, zpracovávala, uchovávala a po ústní či písemné dohodě dále zpřístupňovala svým klientům mé osobní údaje za účelem zprostředkování zaměstnání, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. „O ochraně osobních údajů“, a to až do odvolání písemnou či ústní formou. Správa a zpracování osobních údajů budou probíhat v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu stanoveného v tomto odstavci.
 Zpět