Volné pracovní místo  Asistentka jednatelů společnosti AJ nebo NJ

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Aktivní podpora obchodních zástupců a jednatelů společnosti, příprava podkladů a fakturace, práce s interními systémy - Aconto, skladový a další, aktivní komunikace se zákazníky, zajišťování přeprav, administrace objednávek, vyřizování korespondence, práce s dokumenty, zajištění chodu recepce a kanceláře.

Požadujeme

SŠ vzdělání, AJ nebo NJ na komunikativní úrovni - podmínkou, velmi dobrou znalost práce na PC - výborná znalost práce MS Office, profesionální vystupování, aktivní přístup při řešení problémů, dobré komunikační a organizační schopnosti, samostatnost, aktivitu, kreativitu, odpovědnost a příjemné vystupování, flexibilitu a chuť učit se novým věcem, časová flexibilita, ochota dále se vzdělávat, praxe v oboru vítána, ŘP sk. B - aktivní řidič.

Nabízíme

Zázemí stabilní a prosperující společnosti působící po celé ČR, prostor pro seberealizaci a osobnostní růst, služební mobilní telefon, přátelský pracovní kolektiv, motivující finanční ohodnocení.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme personální inzerci pro klienta, kterým je Saunasystem s.r.o., specialista na realizaci v oblasti wellness.
Více informací na použijte odpovědní formulář

Místo práce: Praha 10, Uhříněves

Termín nástupu: ihned

Pokud Vás nabídka práce zaujala, zasílejte své CV s fotkou v textovém formátu (nebo PDF) v českém jazyce a názvem pozice, o kterou se ucházíte "odpovědět".
Poskytnutím svých osobních údajů obsažených v CV dáváte souhlas s jejich zpracováním za účelem nabídky volné pracovní pozice.

Platnost inzerátu končí 28. 4. 2017. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.
 Zpět