Volné pracovní místo  Asistent/ka marketingu

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Správa databáze marketingových inzertních klientů (zadávání inzerce, kontrola dodání a předání podkladů, kontrola objednávek a fakturace). Aktualizace propagačních materiálů, prezentací a newsletterů. Participace na organizování odborných konferencí (práce s databázemi, direkt mail, telemarketing, produkční aktivity). Participace na organizování klientských akcí.

Požadujeme

SŠ, minimálně 2 roky zkušeností v oblasti administrativy – marketingová praxe výhodou. Znalost anglického jazyka slovem i písmem. Samostatnost a ochotu nést zodpovědnost. Optimistický přístup k práci. Koncepční, systémové myšlení, perfektní organizaci práce. Znalost práce s PC (zejména Word, PowerPoint, Excel, Outlook).

Nabízíme

Nástupní plat 25 000 Kč

Místo práce: Praha

Termín nástupu: 1.8.2009

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je vydavatelství - vydává ekonomický týdeník EURO, zpravodajský a analytický časopis z oblasti ekonomiky, politiky, financí, aj. oblastí, určený především pro komunitu manažerů, politiků a úředníků státní správy. Další produkty a služby, informační služba Euro24 a EURO Setkání, slouží jako informační a komunikační kanály nejen potřebám cílové skupiny.

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět