Volné pracovní místo  Asistentka nákupu

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské
Hrubá mzda 18 000–20 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

kompletace a odesílání objednávek materiálu a zboží, zodpovídání za plynulé zásobování, přejímka zboží, kontrola dodávek a potvrzování dokumentů. Aktivní komunikace s dodavateli z ČR i zahraničí. Poradenství a podpora zákazníků i spolupráce s obchodním a technickým týmem. Podpora vedení nákupu a zajištění poptávek po zboží a přepravě. Samostatné plnění operativních úkolů a projektů.

Požadujeme

Minimálně středoškolské vzdělání nejlépe v ekonomickém směru, pokročilá znalost AJ (skupina B1) nebo NJ(skupina B1) , velmi dobrá znalost práce na PC (aktivní uživatelská znalost MS Office), schopnost řídit a plánovat práci, vynikající komunikační dovednosti, příjemné vystupování, organizační schopnosti, vysokou zodpovědnost a pracovní nasazení, schopnost empatie, trpělivost, odolnost vůči stresu, samostatnost, loajalitu k firmě a aktivní přístup k práci (časová flexibilita). Řidičský průkaz sk.B. Praxe na obdobné pozici výhodou.

Nabízíme

Zázemí stabilní společnosti a příjemné pracovní prostředí, mobilní telefon, možnost seberealizace, 5 týdnů dovolené, stravenky a příspěvek na penzijní pojištění.

Vhodné pro

Absolventy.
 Zpět