Volné pracovní místo  Asistent/ka obchodně-projektového vedoucího

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Úkolem asistenta/tky je úzce spolupracovat s projektovým vedoucím na realizaci jednotlivých projektů.
Připravuje podklady pro řízení a realizaci projektů, zpracovává dokumentaci, organizačně zajišťuje spolupráci s dalšími útvary ve firmě. Kompletuje a eviduje obchodní smlouvy a objednávky, aktualizuje projektové databáze, připravuje podklady pro reporty.

Požadujeme

  • SŠ vzdělání, ekonomický nebo technický směr vítán.
  • Praxe v obdobné pozici vítána, ale není podmínkou.
  • Aktivní znalost angličtiny.
  • Velmi dobrá uživatelská znalost práce na PC (Microsoft Office).
  • Výborné komunikační a organizační schopnosti, pečlivost.
  • Preferujeme uchazeče z blízkého okolí, dojezd 20 km do Lanškrouna.

Nabízíme

Motivační finanční ohodnocení, práci v dynamicky se rozvíjející firmě, možnost dalšího vzdělávání, benefity adekvátní k pozici. Kontakt s významnými zahraničními společnostmi z řad zákazníků. Rozvoj, stabilitu a jistotu, moderní pracovní prostředí, práci s nejnovějšími technologiemi. Prostor pro vlastní nápady, iniciativu a samostatnost.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme personální inzerci pro klienta, kterým je společnost FOREZ – velká firma vyrábějící produkty pro automobilový a strojírenský průmysl, se špičkovým technologickým vybavením. Společnost má několik provozů – Ostrov u Lanškrouna, Lanškroun, Sázava, Šternberk, Ústí nad Orlicí.

Místo práce: Pardubický kraj, Orlickoústecko

Termín nástupu: Dohodou

Pokud máte zájem zúčastnit se výběrového řízení na tuto pozici, zašlete nám prosím strukturovaný životopis prostřednictvím volby "odpovědět".
Zasláním Vašeho životopisu souhlasíte se správou, zpracováním a uchováním Vašich osobních údajů ve FOREZ, s.r.o. Vaše osobní údaje budou zpracovány v souladu se zákonem O ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. Tyto údaje poskytujete výhradně k vypsanému výběrovému řízení, budou uchovány po dobu max. 12 měsíců.

Platnost inzerátu končí 3. 9. 2015. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.
 Zpět