Volné pracovní místo  Asistentka ředitele

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Jedná se o sdílenou pracovní pozici pro Ředitelku úseku Právo a pro Zone managera pro oblast Evropy. Administrativní podpora obou manažerů (příprava a kompletace podkladů pro jednání, kopírování, zakládání, ověřování listin, koordinace schůzek, apod.), administrace procesů, vyřizování emailů, došlé a odeslané pošty, překlady, tlumočení, účast na jednáních, zprostředkování komunikace dovnitř i vně firmy.

Požadujeme

Minimálně středoškolské vzdělání ukončené maturitou, uživatelskou znalost PC - MS Office (Word, Excel, Power Point), schopnost pracovat samostatně i v týmu, dobré komunikační a organizační schopnosti, samostatnost, zodpovědnost, diskrétnost, pečlivost, důslednost, schopnost jednat s lidmi, časovou flexibilitu, výbornou znalost španělštiny (angličtina výhodou). Nabídky se strukturovaným životopisem a motivačním dopisem zasílejte do 31. 7. 2012.

Nabízíme

Perspektivní, zajímavou a zodpovědnou týmovou práci u stabilní nadnárodní společnosti, možnost profesního růstu a dalšího vzdělávání, motivující finanční ohodnocení, zaměstnanecké výhody a benefity.

Místo práce: Praha 3

Termín nástupu: Ihned, dle dohody

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je OHL ŽS, a.s., multioborová stavební společnost.

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět