Volné pracovní místo  ASISTENT/KA SPOLEČNOSTI

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Zajištění plynulého chodu recepce a kanceláře, přepojování hovorů, vyřizování vzkazů, přijímání hostů a jejich obsluha, administrativní podpora zaměstnanců společnosti, vedení databáze faktur, vyřizování korespondence a kurýrních zásilek, organizační zajištění schůzek a porad, administrativní příprava projektů, příprava podkladů, prezentací, apod., související administrativní činnosti.

Požadujeme

SŠ; aktivní práce s PC (Word, Excel, PowerPoint); spolehlivost; pečlivost; přesnost; příjemné vystupování a vzhled; komunikativnost a organizační schopnost, časovou flexibilitu, AJ, ŘP skupiny B podmínkou.

Nabízíme

Zázemí dynamicky se rozvíjející společnosti; HPP; dobré platové ohodnocení; prostor pro vlastní iniciativu; možnost zajímavé práce v mladém kolektivu; školení a jiné.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je skupina CODECO - developerská společnost. Prioritou společnosti je zaměření se na development nemovitostních projektů s cílem budoucího prodeje institucionálním investorům nejen v lokalitě Praha, ale i v celé České republice. Skupina CODECO své aktivity zaměřuje zejména na development residenčních a kancelářských projektů.

Místo práce: Praha

Termín nástupu: Duben 2009

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a pokud možno i s fotografií.
 Zpět