Volné pracovní místo  Asistentka vedení společnosti

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Každodenní komunikace se zákazníky a dodavateli, zpracování podkladů pro vedení firmy, příjem a vyřizování došlé pošty, vedení pokladny, vyřizování cestovních náhrad, zahraniční obchodní agenda (překlady, komunikace, tlumočení atd.), služební cesty, zařazení právní a personální úsek.

Požadujeme

SŠ/VŠ vzdělání, strukturovaný životopis, dobrá znalost NJ, na komunikativní úrovni AJ, uživatelská znalost PC (MS Oficce -Word, Excel, Power Point), komunikativnost a flexibilitu, organizační schopnosti, samostatnost a spolehlivost, řidičský průkaz skupiny B, je možné i absolvent.

Nabízíme

Dobré platové ohodnocení – nástupní mzda 20 - 25 000,- Kč, možnosti vzdělávání, benefity (stravenky, příspěvek na důchodové pojištění). seriózní jednání.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Společnost BIOPHYS, spol. s r.o. působí na trhu ČR od r. 1991 a zaměřuje se zejména na dodávky zdravotnických prostředků do nemocnic a jiných zdravotnických zařízení a na výrobu a prodej nábytku včetně zpracování projektové dokumentace pro vybavení interiérů zdravotnických pracovišť, sociálních zařízení a dalších organizací a institucí.

Místo práce: Praha

Termín nástupu: Dle dohody, nejpozději od 1.5. 2012

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět