Volné pracovní místo  Asistentka

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Běžná administrativní činnost (vedení diáře, běžná administrativa, vyřizování telefonátů). Zařizování služebních cest ( zálohy, letenky, ubytování, taxi, vyúčtování). Objednávání kancelářských potřeb, zápisy z jednání. Administrativní podpora celého oddělení – kopírování, tisk materiálů. Evidence dovolených a docházky a podobně. Styk se zahraničními kancelářemi.

Požadujeme

SŠ/VŠ, minimálně2 roky praxe na administrativní pozici. Velmi dobrá znalost angličtiny – slovem i písmem. Znalost práce na PC (MS Office). Výborné organizační schopnosti, pečlivost, časovou flexibilitu. Profesionální vystupování. Dobré komunikační dovednosti, iniciativu, optimismus a trpělivost.

Nabízíme

Práci v mezinárodním prostředí renomované firmy. Práci v mladém kolektivu. Dobré platové podmínky, nadstandardní zaměstnanecké výhody. Dobrou dopravní dostupnost. Možnost systematického vzdělávání

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Mezinárodní poradenská společnost s pevným postavením na trhu působící v České republice od roku 1990.

Místo práce: Praha

Termín nástupu: Ihned

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a pokud možno i s fotografií.

PRO ODPOVĚĎ NA TUTO POZICI, PROSÍM POUŽÍVEJTE POUZE e-MAILOVOU ADRESU použijte odpovědní formulář

Další pracovní pozice naleznete na použijte odpovědní formulář
Registrujte se do databáze uchazečů na použijte odpovědní formulář
 Zpět