Volné pracovní místo  ASISTENT/KA

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Administrativa spojená s provozem společnosti, komunikace se zahraničními obchodními partnery a zákazníky, vyhlašování výběrových řízení a následný výběr dodavatelů dle aktuálních potřeb, překlady dokumentů a písemností od zahraničních partnerů, občasné tlumočení na jednání, plánování služebních cest se zajištěním potřebných rezervací.

Požadujeme

SŠ vzdělání s maturitou, znalost anglického jazyka slovem i písmem, znalost MS OFFICE (Outlook, Excel, Word) a jejich kancelářských aplikací, dobré komunikační a organizační schopnosti, příjemné, reprezentativní a profesionální vystupování, spolehlivost, samostatnost, preciznost, loajalitu a vysokou odolnost vůči stresu, časovou flexibilitu, trestní bezúhonnost.

Nabízíme

Možnost seberealizace v dobře zavedené české společnosti, velmi dobré platové podmínky a zaměstnanecké benefity, služební telefon, HPP na dobu určitou (zástup po dobu mateřské).

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Společnost WEBER-MLÝN, výhradní dovozce biologicky vhodného krmiva značek Acana a Orijen určeného pro psy a kočky přijme pro svou centrálu v HOŘOVICÍCH.

Místo práce: Hořovice

Termín nástupu: ihned

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět