Volné pracovní místo  ASP.NET programátor

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

S rozvojem firemních webových aplikací hledáme kandidáta na pozici samostatného ASP.NET programátora na HPP nebo na ŽL.
Koho hledáme: nadšence, který má chuť a schopnosti učit se nové věci, kolegu, který dotahuje věci do konce, kolegu, který se rychle orientuje a nemá problém s otevřenou komunikací v rámci týmu.
Výhodou je: reference od zaměstnavatele.

Požadujeme

Vzdělání SŠ/VŠ ideálně IT obor, znalost a prokazatelná praxe programování v C#, znalost ASP.NET WebForms, .NET framework , OOP, JavaScript, znalost technologií Microsoft (MS SQL, IIS, Windows Server) a dalších technologií(HTTP, jQuery, ORM) výhodou, zkušenost s týmovým vývojem nejlépe s TFS výhodou, znalost DevExpress komponent výhodou, znalost XSLT, XML, XPATH, flexibilitu, týmového ducha, samostatnost, pečlivost a důslednost, vysoké pracovní nasazení.

Nabízíme

Příjemné pracovní prostředí Praha 1, motivační finanční ohodnocení + benefity, možnost dalšího odborného vzdělávání, pružnou pracovní dobu, přátelský kolektiv.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
OTIDEA a.s. - poradenská společnost, která se zaměřuje na administraci a poradenství v oblasti veřejných zakázek, koncesí a evropských fondů. V oboru působíme již mnoho let a za tu dobu jsme pro naše klienty zorganizovali veřejné zakázky v objemu několika miliard korun. I přes velký počet realizovaných projektů nám Úřadem pro ochranu hospodářské soutěže či jinou institucí nikdy nebyla udělena žádná pokuta. Vám, zadavatelům i uchazečům, poskytujeme komplexní služby – naším cílem je zajistit Vám co nejhladší průběh Vaší veřejné zakázky. Kromě toho organizujeme také různé typy otevřených i uzavřených vzdělávacích akcí pro nováčky i experty.

Místo práce: Praha 1

Termín nástupu: ihned

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět