Volné pracovní místo  BUYER

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Vedení obchodních jednání s dodavateli u přidělených komodit (většinou zahraniční dodavatelé) - příprava smluv, dojednání dodacích a platebních podmínek,cenová vyjednávání za účelem dosažení úspor dle stanoveného cíle pro dané období,příprava a aplikace projektů a rozvoj strategií k dosažení úspor u daných komodit, zajištění ohrožených dodávek v případě problémů s dodavateli ve spolupráci s odd. logistiky nebo v případě reklamací,výběr nových dodavatelů, poptávání a vyhodnocování nabídek pro nové artikly (v menší míře),administrace nákupních objednávek,správa dat v informačním systému a zajištění dokumentace pro obchodní zboží („buy to sell“),správa dat v informačním systému u přidělených komodit (ceny, data nakupovaných artiklů, dodavatelé…).

Požadujeme

VŠ (SŠ) vzdělání,komunikativní znalost AJ podmínkou, NJ velkou výhodou,ŘP skupiny B,
zkušenosti s nákupními činnostmi a znalost procesů,dobrá uživatelská znalost práce na PC,logické a koncepční myšlení,dynamickou a samostatnou osobnost.

Nabízíme

Zázemí stabilní rozvíjející se nadnárodní společnosti,zajímavou, zodpovědnou a kreativní práci,
profesní růst a průběžné zvyšování kvalifikace,odborné zaškolení,práci v moderním pracovním prostředí,příjemný, dynamický, otevřený kolektiv,práci, která Vám dá příležitost využít všech svých možností a znalostí,zaměstnanecké výhody a dobré mzdové ohodnocení.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Výrobní společnost je jeden z největších světových dodavatelů automobilových interiérů a komponentů. Produkty světové úrovně jsou vyvíjeny a vyráběny 90,000 zaměstnanci v 215 lokalitách v 34 zemích světa. Výrobní závod ve Vyškově vyrábí elektromechanické prvky pro automobilový průmysl. V současné době přemísťuje do České republiky pracovní pozice a část výroby z Německa a v rámci tohoto rozvoje přijme do výrobního závodu kolegu/kolegyni na nové pracovní pozice.

Termín nástupu: Dohodou

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět